ИЗНАЈМУВАЊЕ НА АВТОБУСИ

Покрај редовните автобуски линии кон европските држави, нашата компанија нуди услуги на изнајмување на автобуси за ваши потреби по најповолни услови. Погледнете ја нашата флота и добијте ги сите потребни информации за карактеристиките на нашите возила.

Располагаме со флота од најсовремени возила, кои ги исполнуваат сите стандарди за безбедност.

Погледнете ги основните информации за нашите возила.

Прочитајте повеќе за искуствата на нашите корисници во користење на услугите на нашата компанија.

Нудиме различни видови на маркетинг услуги и можности за соработка…

Деловни партнери

Повеќе информации:

+389 71 678 343 / +39 32 95 366 958

contact@metaktrans.mk

Scroll to top