Ново!!!

автобуска линија до германија

секоја среда и сабота

Редовен автобуски превоз за Италија и Германија

Изнајмување на возила за сопствени потреби

На нашите корисници им нудиме :

pics

Удобност

Oпуштете се во седиштето и уживајте во патувањето.

map

Точно на време

Стигнете навреме на саканата дестинација.

money

Најдобри цени

Нудиме билети со атрактивни цени.

globe

Модерни возила

Највисоки стандарди за патување.

Пренос на секаков багаж и опрема

Наш врвен приоритет

Што велат за нас

Во земјата и пошироко

Повеќе информации:

Macedonian Flag +389 70 638 014
Italian Flag +39 320 69 45 678
German Flag +49 151 43 62 65 26

contact@metaktrans.mk

Scroll to top