Безбедност

БЕЗБЕДНОСТА ВО НАШИТЕ АВТОБУСИ

Автобусите се најбезбедно средство за патен превоз

Според статистиката, патувањето со автобус е најбезбедниот начин за патување по европските патишта.

Со нашата компанија секогаш ќе стигнете безбедно на Вашата дестинација, затоа што безбедноста во секој од нашите автобуси претставува наш главен приоритет.

Сите наши автобуси ги задоволуваат највисоките безбедносни стандарди, а нашите возачи се обучени според најновите методи.

Системи за помош при возење

Нашите автобуси се опремени со најновите електронски системи за помош при возење за да може да се гарантира Вашата безбедност.

Електронската програма за стабилност (ESP), системите за помош при нагло сопирање, системите за предупредување при напуштање на коловозна лента, приспособливиот темпомат, сензорите за амбиентална светлина, габаритните светла и другите елементи претставуваат стандардни безбедносни карактеристики на нашите автобуси, со цел Вашето  патување да биде уште побезбедно.

Истите подлежат на редовна проверка за да се обезбеди исполнување на највисоките стандарди за безбедност.

Повеќе информации:

Macedonian Flag +389 70 638 014
Italian Flag +39 320 69 45 678
German Flag +49 151 43 62 65 26

contact@metaktrans.mk

Scroll to top