Багаж

БАГАЖ

Во секој од автобусите на Метак Транс има доволно простор за Вашиот багаж со цел Вашето патување да биде што е можно попријатно и побезбедно.

Согласно интерните процедури има одредени прописи што треба да се почитуваат.

Вашиот билет вклучува бесплатен превоз на:

Едно парче рачен багаж

  • Поради безбедносни причини, рачниот багаж мора да го ставиш под твоето седиште или во просторот за багаж над седиштето.
Вашиот билет вклучува бесплатен превоз на:

Едно парче пријавен багаж

  • Пријавениот багаж треба да го сместите во делот за багаж пред да влезете во автобусот, а нашиот персонал со задоволство ќе Ви помогне.
  • Препорачуваме да го означите багажот со име и презиме и ваша адреса.

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Метак Транс со цел да ги задоволи во целост барањата на своите корисници, нуди и транспорт на дополнителен багаж како што се инвалидски количкиортопедски помагалаколички за бебињавелосипедимузички инструменти и останато.

Повеќе информации:

Macedonian Flag +389 70 638 014
Italian Flag +39 320 69 45 678
German Flag +49 151 43 62 65 26

contact@metaktrans.mk

Scroll to top