Маркетинг партнери

МАРКЕТИНГ ПАРТНЕРИ

МАРКЕТИНГ

Метак Транс е синоним за одржлив превоз со најдобар сооднос меѓу цената и квалитетот.

За кусо време Метак транс се етаблираше меѓу корисниците како автобуски превозник на долги релации, но и како фактор во секторите на туризам и транспорт.

Ние сме во постојана потрага по партнери за соработка, за секое Ваше барање за соработка контактирајте го нашиот регионален маркетинг менаџер.

 goce@metaktrans.mk
++389 71 279 879
Гоце Цонев
Маркетинг Менаџер
Повеќе информации:

Macedonian Flag +389 70 638 014
Italian Flag +39 320 69 45 678
German Flag +49 151 43 62 65 26

contact@metaktrans.mk

Scroll to top