Задоволни корисници

ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ

"Патувањето беше прекрасно. Пристигнавме навреме на крајната дестинација. Одморени и среќни што ќе се дружиме со пријателите."
Цветанка Глигорова
Патник

Грижа и приоритети

Во Метак Транс вложуваме огромни напори и се грижиме нашите патниците да бидат задоволни.

Постојано се трудиме да го подобриме квалитетот на корисничкото искуство, почнувајќи од постапката за резервација, па сѐ до пристигнување на крајната дестинација

Највисок приоритет за Метак Транс е да има задоволни корисници. Се стремиме да нудиме најдобра услуга, по најдобри цени.

Задоволството на нашите корисници беше одразено во анкетата за евалуација на квалитетот на услугите што ги обезбедува Метак Транс. Според резултатите, 95% од патниците изјавиле дека се „задоволни“ од патувањето.

Дали сте задоволни од патувањето?

нашите корисници одговорија со:

ДА 87%
Повеќе информации:

Macedonian Flag +389 70 638 014
Italian Flag +39 320 69 45 678
German Flag +49 151 43 62 65 26

contact@metaktrans.mk

Scroll to top