КОНТАКТ

Пишете ни

За било какви прашања и информации слободно контактирајте не телефонските броеви или пишете ни!

Контакт информации

Адреса :

с. Градец

Град :

Виница, Македонија

Телефон:

++38971678343
++393295366958
++4915143626526

Email:

info@metaktrans.mk

Scroll to top